Miért van az hogy a Stalker Call Of Pripyat completete mod nem működik vagyis pl: amikor elindítom azt irja ki hogy az xr 1.6 engine működése leált?! Van ez?
semmi csak a clear skyt kérdeztem mert nem tudtam végig vinni :(
kell egy nagyon jó tipp a shadow of chernobyl hozz? fú 4-ére vitem végig és a 4-diknèl rá bukantam:D
jaaaa asszem hogy keressük meg lövészt és hogy menjunk a banditákhoz nyirjuk ki őket és ott lessz egy stalker akit meg kell menteni aki többet tud lövészről hogy hol van és oda adja a pda-jának adatait és stb.
DE KÖVEZZEN MEG ENGEMET MINDENKI mert a Stalker clear sky-nak a végét sehogy sem tudtam kinyomni és ezért leszedtem a:super speed+super jump+god mode-ot.De a többi 2 stalkert normálissan nyomtam ki.
igen én is úgy érzem hogy a clear sky nagyon búgos volt :/
na figyelj ezt ha fent van a gépeden a shadow of chernobyl akkor ezt most csinnáldmeg!
ahol a játék kezdôdik ott abban a táborban: meny farkashoz ott ál egy ház mellet a létrán mász fel a padlásra menny fel annak a ház tetejére és sprintel ugorj át az elôte lévô ház tetejére (ha megmenteted szürkét ott fog aludni) ha sikeresen át ugrotál akkor keres repedést a tetôn úgy hogy lás egy ládát ha látod a láda ball alsó sarkát lödmeg addig amíg szétnem esik mert abban van egy stalker ruha :D
fallout tactics
fallout 3
fallout new wegas-t ajánlom figyelmedbe teljesen stalker csak más történetel,szereplökel,mappal de ugyan a saját döntésedre alapul és azal a fegyverel harcolsz amitt talász nagyon jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!