Miért van az hogy a Stalker Call Of Pripyat completete mod nem működik vagyis pl: amikor elindítom azt irja ki hogy az xr 1.6 engine működése leált?! Van ez?
Figyelt kérdés
De egyébként nekem mindeggyik Stalker játék megvan és mindeggyikhez leszedtem a complete modot és mindeggyik ezt írja ki. valaki segitene vagy legalább meg tudná mondani miért2014. nov. 7. 19:15
1/53 A kérdező kommentje:
Bosc rosszul irtam aazt akartam hogy:Miért van ez?
2014. nov. 7. 19:16
2/53 anonim válasza:
a bosc is rosszúl írtad :D
*bocs
imádom a STALKER összes részét de mi ez a complete mod ?
a módnak egy crack ? az talán segítene...
3/53 anonim válasza:
#1 vagyok
ui.: nincs meg neked az összes rész :D ebben biztos vagyok!
4/53 A kérdező kommentje:
De meg van letöltöttem ncore-ról.
De nem tod mi balya lehet?Complete mod pedig van nézd csak meg mind a 3 rom részének van.
2014. nov. 7. 21:22
6/53 anonim válasza:
crackelni próbáld meg! a módot külön
7/53 A kérdező kommentje:
Egyébként nem úgy értem hogy megvettem hanem csak letöltöttem.Ja igen pocsék a helyesírásom :D
2014. nov. 7. 21:31
8/53 anonim válasza:
nem baj az ennyém se jobb :D
na de akor a STALKER LOST ALPHA-is meg van amiben kocsikat is lehet vezetni és RPG nézzet is van :)
9/53 A kérdező kommentje:
Az sajna nem működött nem tom mért.Pedig imádom a Stalkert
2014. nov. 7. 21:39
10/53 anonim válasza:
2gb vga
4gb ramm
dual core 2,00 minimum :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!