Pripyat-ba el lehet jutni valahogy? Mennyi pénzbe kerülne az?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 15:40
1/3 anonim válasza:
egy dokumentumfilmben azt mondták hogy szoktak pripyatba túristák menni, így azt mondanám hogy lehet, viszont néhány ellenőrzőponton át kell haladni. ami az anyagi részét illeti, függ hogy mivel mennél, én saját kocsival mennék.
2/3 anonim válasza:
Az itt fórumozó srácok közül többen is voltak. Kérdezd meg tőlük. Én magam már rég nem követem az ott folyó diskurzust, szóval nem tudok, pontos és főleg megbízható infóval szolgálni.
3/3 anonim válasza:
Igen, ki lehet menni. Én voltam.
De az első válaszadóval ellentétben én határozottan ellenzem a saját kocsival utazást. A Zónába úgysem engednek be nem ukrán rendszámú kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!