Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szociális fóbiásként van...

Szociális fóbiásként van esély arra, hogy egyszer önálló legyek? Van jövője egy ilyen embernek?

Figyelt kérdés

A betegségem korlátozza a munkavállalási lehetőségeket.

Vannak itt felnőtt szociális fóbiások,akik nem tudják elhagyni az otthonukat hosszabb időre?

2014. nov. 6. 21:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De,tudnak.

Ezért is "nézik el",hogy 2-3 éve itthon ülök és félbe hagytam a sulit.

Illetve nem fejeztem be,államvizsgáznom kellene csak.

De sajnos,elég egyszerű emberek,köztük sincs rendbe minden,és az utóbbi években mindennek összességében az alkoholizmusba menekültek.

Közben az öcsémnél pedig pánikbetegséget állapítottak meg.

Biztos,hogy van vmi genetikai dolog ebben.

Sajnos nehéz alkoholistákkal együtt élni úgy hogy neked is van problémád és nem tudsz lépni.

2014. nov. 6. 22:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Sajnos a környezeti tényezők sem motiválnak.

Mindenhol azt látom,hogy még az "egészséges" emberek is szenvednek,nem bírják a nyomást és kikészülnek.

Hogyan lenne esélye valakinek az egészségesekkel versenyezni mondjuk a munkaerőpiacon,ahol a kutyát nem érdekli,hogy neked mi bajod van.

Mindenkinek a legjobb kell.

2014. nov. 6. 22:31
 13/14 anonim ***** válasza:

"Mindenhol azt látom,hogy még az "egészséges" emberek is szenvednek,nem bírják a nyomást és kikészülnek."

Na erre céloztam amikor egy kiegyensúlyozottabb országot (pl. Ausztria) javasoltam.

Itt megtaláltam az agykontrollt:

[link]

2014. nov. 6. 22:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Annak idején Veszprémbe vittek sorkatonának, ahol a rossz mentális légkör miatt pszichésen köhögtem. Ezért áthelyeztek Pápára a repülős laktanyába. Ahogy beléptem a laktanya kapuján, máris elmúlt a köhögésem. Az intelligens repülős emberek nem hasonlíthatók össze a másik laktanya bunkó alkoholista légkörével.
2014. nov. 6. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!