Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom az iskolat!?

Utálom az iskolat!?

Figyelt kérdés
Elegem van. Minden percem az iskola gondoljatok mar bele. Kb 2-3 ra hazaersz felorat pihensz vagy tobbet utana tanulni megint. Gyulolom. Ugyanazok a napok mindennap ugyanaz. Bemegyek. Szenvedek. Hazajovok. Pihenek. Tanulok kituno vagyok nem ronthatok de en ezt unom faraszto utalatos tanarok. Egyszercsak elment a kedvem a szunet utan. A hulye gyerekek elso oran ugy erzem osszeesek nem tudom hogy ulljek segitsetek! Nem szeretnek olyam valaszokat hogy vele kell elni megszokod , nem akarok logni. Valami segitseget valami valaszt nem tudom segitsetek en nem birom FARADT VAGYOK. Es az osztalytarsaim is gyokerek es ahj
2014. nov. 5. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Hány éves vagy? Nehéz a suli alapból is mindenkinek, akkor pedig főleg, ha nem érzed jól magad az osztálytársaid között és nem szereted a tanáraidat. Iskola váltás esetleg nem jöhet szóba?

2014. nov. 5. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Most valtottunk de eleg szar a regibe mindenki annyira jo fej volt lehetett szorakozni nevetni ok meg .. 14/L
2014. nov. 5. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:
ja ugy logas szoba johet hogy szimulalas csak mar logtam eleg sokszor ugyhogy a varosba maszkaltam csak lebuktam mert a tanar felhivta anyukamat hogy mert nem jottem:DDDDigazan kinos volt
2014. nov. 5. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Még általános suliba jársz? Valahogy bírd ki ezt az évet, a középsuli majd változást hoz és biztos jobb lesz!

Ha már gimis vagy, akkor beszéld meg a szüleiddel, hogy nem igazán sikerült a beilleszkedés és váltani szeretnél. Biztos megértik majd! Nekik is fontos, hogy Te jól érezd magad a suliban, hiszen ott töltöd az időd nagy részét.

Ne lógj, azzal csak saját magadnak okozol felesleges galibákat!

2014. nov. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!