Youtube videósok, tapasztaltabbak! Hogyan kezdjek neki a videózásnak?
Nagyon szépen köszönöm, rengeteget segítettél! Most ha nem haragszol megyek és felakasztom magam.
Hihetetlen hogy a magadfajta mindenfajta válaszba bele tudja csempészni ezt az arrogáns önelégültséget és ahelyett hogy a kérdésre válaszolnál odaírod hogy valójában a kérdésem értelmetlen és hogy legyek önállóbb. És te adsz 80%-ban hasznos válaszokat? Hagyjál már...
Én egy arrogáns választ úgy képzelnék el, hogy: "Na, már megint egy digitális analfabéta készül beégetni magát youtube-on." Egy ilyen válasz tényleg értelmetlen és öncélú lenne, a válaszom viszont szerintem kellő eligazítást adott. Vagy szeretnéd, ha belinkelném az egy lapozással arrébb lévő kérdésekre a válaszokat? Esetleg leírjam lépésről lépésre, hogyan kell a magyar kezelőfelületű youtube-on csatornát indítani, a "Csatorna létrehozása" funkció segítségével?
Sajnálom, ha megbántottalak a válaszommal, de akár elhiszed, akár nem, segítőkésznek szántam. És ki tudja, lehet, hogy azért van ilyen értékelésem, mert a többség konstruktív kritikának tekinti a véleményemet, nem pedig személyes támadásnak. Ha ezzel te nem értesz egyet, jogod van a lepontozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!