Tapasztaltabbak! Amikor eloszor elvesztettetek lanyok a szuzessegetek akkor kesett egy kicsit a menstruaciotok?
Figyelt kérdés
Kerlek normalis valaszokat:(2014. szept. 8. 22:26
1/8 anonim válasza:
nekem 9 hónapot késett.
de utána sajnos már más jött meg!
2/8 anonim válasza:
Amikor másodjára veszted el, már nem fog kiesni. :)
3/8 anonim válasza:
nekem nem késett.Az első után rögtön utánna vérzett egy picit meg másnap reggel is.de a havi nem késett.Ez szerintem szerszám függő is h menyire vérzik valaki az elsőnél.Az h nem jön meg az meg védekezés függő.Mi először gumi nélkül csináltuk én kértem és mikor ugy érezte h lassan el fog élvezni akkor felhúztunk egyet.Védekeztetek?
4/8 anonim válasza:
Ha nem vedekeztetek akkor lehet komoly a baj. Mikor odaadtam a paromnak en is feltem utsnna hogy kesni fog vagy baj lesdz o nyugtatgatott merf a stressztol tuti kesni fog. Ha rendesen vigyaztatok akkor nyugodj meg neha kesik utanna ( nekem nem kesett ) Nekem pl alig verzett mikor elvesztettrm pedig a "szerszammal" nincs gond. Embef fuggo ha nagyon aggodsz beszelj anyuddal vagy egy dokival csak a legvegso esetben vegyrl be 72 orasat
5/8 anonim válasza:
hát az már olyan régen volt h már nem tudom... de úgy rémlik, h nem késett
6/8 anonim válasza:
Úgy látom neked az ékezetes írás is késik 1 picit!
7/8 anonim válasza:
Nekem késett utána majdnem 2 hetet, nagyon beparáztunk de végül kiderült hogy ez normális. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Jo mindegy mar csak 5napot kesett!!:)
2014. szept. 10. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!