A VIII. kerületnek melyik a legrosszabb (legbalhésabb, legdzsuvásabb) része? Sztorikat is nagyon szívesen olvasnék, ha lehet írjatok személyes tapasztalatokat is!
Figyelt kérdés
Ha bárkinek volt személyes balhéja, vagy kellemetlensége, mesélje el légyszi!2014. okt. 30. 10:16
1/4 anonim válasza:
Kálvária tér környéke, Népszínház és mellékutcái, Orczy tér és környéke, Diószeghy, Magdolna, Dankó, Lujza, stb..stb.. utcák.
2/4 anonim válasza:
szerintem: Orczy tér, Kálvária tér (itt már láttam bunyót), Diószeghy Sámuel utca, Dankó utca, Csobánc utca, Tömő utca, Népszínház utca (szóltak már be egy párszor), Magdolna negyed (megpróbálták ellopni a telefonomat) , Illés utca, Szigony utca, Lujza utca, ezek sem sokkal jobbak: Práter utca, Dobozi utca, Karácsony Sándor utca, Dugonics utca, Leonardo Da Vinci utca-köz...és még sorolhatnám végtelenségig...
minél beljebb mész a "gettós" részeknél annál rosszabb a helyzet... szerintem csak a legnagyobb utcák, és a körút közelében beszélhetünk biztonságosabb helyekről, remélem segítettem :)
3/4 A kérdező kommentje:
És volt ezeken e környékeken bármilyen sztori, amit átéltetek, vagy hallottatok? Amúgy kösz a kommenteket.
2014. nov. 4. 11:28
4/4 anonim válasza:
2 drogos megerőszakolt egy idős nénit fényes nappal a Tömő utcában. Én a szemklinika ablakából láttam, a szobatársam kihívta a rendőröket, és 10 perc múlva értek ki a pár utcával arrébb lévő készenléti rendőrségről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!