Luki1111 kérdése:
Lányok! Mit gondoltok Fábián Miklósról? (Mikó, luckeY). Járnátok vele? Mi a legjobb/legrosszabb tulajdonsaga? Mi tetszik benne?
Figyelt kérdés
10/?2014. okt. 5. 23:43
1/14 anonim válasza:
Ki ez?? Életemben nem hallottam róla, szóval vettem a fáradságot, és utána néztem a neten.
Megnéztem. Bár ne tettem volna. Ez egy genetikai mutáns..
2/14 A kérdező kommentje:
Kiről nézted a képet tesó? :DDDDDDDDDDD
2014. okt. 6. 14:06
3/14 anonim válasza:
1. nem vagyok a tesód.
2. Mivel semmi képet nem linkeltél be így én ezt találtam ezzel a névvel
3. Ez egy szerencsétlen, nagyon ronda kölyök...
4. pontozást vársz?? még pontozni sem érdemes..
4/14 A kérdező kommentje:
miért ronda? xdddddd
2014. okt. 7. 18:00
5/14 anonim válasza:
10/1000000... Nagyon helyes szerintem♡ Nagyon humoros, jófej *-* Tökéletes ♡ :D
Méghogy genetikai mutáns :''D Jesszus xd Az a válaszoló vagy egy ronda, féltékeny fiú vagy egy rohadt szar ízlésű nő xd
6/14 anonim válasza:
10/végtelen:3 Kedvenc videós, baromira jófej*-*
7/14 anonim válasza:
*-* *-* *-* *-* *-* imaaaaaaaadom!!! <3<3 Helyes,jofej es ohhmaaajgaad xD tokkkeletes :))) es focizott is!!!! *-* *-* <3<3<3<3
8/14 anonim válasza:
imádom <3 nem értem ezt a pontozást. miért kell egy embert pontozni?? nem elég ha azt mondja valaki hogy szereti vagy nem? lehet hogy ez bántó neki, mert ti sem örülnétek sztem ha a neten keresztül pontoznának. aki kiírta a kérdést az nem tudhatta előre hogy jó értékelés fog születni, és jött egy rossz komment is. én azért nem pontoznám. pontozni a filmeket kell, nem az embereket. UI:nem szerettem volna senkit megsérteni!
9/14 anonim válasza:
1válaszoló
1. Nem ismered luckeY-t?!! :OO
2. Írtó helyes
3. Igaz, minek pontozni egy embert?
luckeY <333
10/14 anonim válasza:
Legjobb barátnőm unokatesója :D amúgy van barátnője,de jófej,bár nekem nem jön be annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!