Lányok! Ti mit szólnátok ehhez?
hat eleg nehez lesz visszanyerni egyszeru mit kell tenni ez az egy valos megoldas de hosszu folyamat
mindenben legy nagyon oszinte es ha szerencsed van akkor 3-4 honap mulva ismet tied a bizalma ha nincs akk meg tovabb tart
Hagy hogy fizesse a koncert jegyet. Ez csak egy teszt hogy télleg a barátja akarsz e maradni. Már többször tapasztaltam ilyet. Egy olyan ember akivel pl egy suliba járasz és mondjuk megkínál rágóval akkor azzal azt kérdezi "Szívesen lennél a barátom?" Szerintem itt is ez van, de ha téleg nem akarod megrövidíteni egy jeggyel akkpr fizesd magad de valahova menjetek el minelárisba vagy mittom én csak találkozz vele kérj bocsánatot ha télleg jóbarátod ne veszi magára és megbocsájt. A szóra kozó klubbokkal lehet hogy rossz tapasztalatai vqnnak és caak meg akar védeni.
Pfhh de hosszú lett remélem segitettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!