Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

szia te lúzer!

Minek töröltél ki facebookról? Azért mert haragszol rám, ez nevetséges! Bezzeg Timit nem törlöd ki! Miért? Már azt sem hiszem el meked hogy Timi hazudott hanem TE! TE TE ÉS TE!!!!!!!!!!! És most te azért haragszol mert k.lillával vagyok ne röhögtessél már!?! Mi az igazi ok? És a lezárt könyvet nem rád értettem hanem lillára. De rájöttem hogy nem lilla a lezárt könyv de te nem hallgattál meg. Igen komolyan gondoltam amit mondtam de én nem akartam veled összeveszni te mendtél el és te hagytál ott!! Jóvan elmendtél sajnálom, de nem akartam haragban lenni! Ha te már nem akarsz barátkozni attól még nem kell haragudni. Azt hittem megbálom majd de mikor elestem és kinevettél hát az.... és mi tan akkor ha elüt a kocsi!?!?! Majd akkor is nevetsz! És most kitöröltél ez volt az utolsó csepp a pohárban! Gyűlöllek! És ez így is marad! Van egy fotó rólad kéred vagy tépjem szét! Haggyál békén és ha látsz az utszán menj át a másik oldarra!!!!!

2012. máj. 21. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Én így reagálnék.

Egy jót nevetnék,talán ki is tenném a facebookra, kiemelve hogy mennyire ciki ha valaki az UTCÁN szót "utszán" szóként írja..

Ha nem tenném ki,akkor simán csak törölném az üzenetet,és nagy ívben lesz***m, hogy neked mi a nagy bajod van..

Mivel nem nekem írtad,így enged meg,hogy egy tanácsot adjak neked.

Ne járasd le magad ezzel a levéllel.A hatás amit el szeretnél érni, nem fog menni.Ezzel a levéllel csak lejáratod magad. Én a helyedben nem is reagálnék semmit.Élném az életemet úgy ahogy eddig,de nem foglalkoznék az illetővel.Hidd el nekem sokkal bosszantóbb az ha valakit levegőnek nézzünk,mintha lejárató butaságokat követnénk el.

2012. máj. 21. 20:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Kiettem :) Köszi a tanácsot!
2012. máj. 21. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Kinek kell egy ilyen barát? Jó hogy megszabadultál tőle!

Szerintem se reagálj semmit, hiszen úgyis kiforgatja a szavaidat.

Megmondja mit csinálj, aztán TE hazudsz, aztán azt írja nem akar haragban lenni, de gyűlöl, de megint megmondja mit tegyél!

2012. máj. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!