Hogy nézhetnék meg egy weboldalt ugy, hogy utána senki netudjon utána nézni milyen weboldalt néztem meg?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 15:38
1/5 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, hogy törlöd az előzményeket.
Azaz a felkeresett webhelyek listáját.
2/5 anonim válasza:
Most, hogy ezt a lapot nézed, ott van felsorolva fennt, hogy:(Sorolom, amire rá kell kattintanod)
Előzmények/Minden előzmény megjelenítése/Ma/(És azok közt lesz, amit ki akarsz törölni. Arra rákattintasz a jobb egérgombbal arra, hogy "oldal törlése, vagy benyomod a "Delete" gombot) És el is tűnt:)
Azt már senki sem fogja tudni, hogy te azt a lapot valaha is megnézted;)
3/5 anonim válasza:
Ha Firefox böngészőt használsz, akkor az eszközök menüben van egy olyan pont, hogy privát böngészés indítása, ha elkezdesz netezni ezt bekapcsolod, és ha végeztél akkor ki, és nem jegyzi meg az előzményeket, jelszavakat.
5/5 anonim válasza:
15:52
köszi ezt még én se tudtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!