1 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát (velgyn), most szedtem be a 3. Placebo tablettát. És nem jött meg és nem is érzem, hogy megjönne. Szedtem mellette antibiotikumot, és azt olvastam, hogy védekezni kellett volna. Most akkor terhes vagyok?
A betegtájékozatót olvastad e?
Illetve a nődokid mit mondott, mikor felírta ezt a fajta tablettát?
A legtöbb fogamzásgátló első hónapban még NEM ad védettséget, illetve igen az antibiotikum kilőheti, ugyhogy ilyenkor nem árt máshogy is védekezni.
De a betegtájékoztatóból és a dokitól biztosabb infókat kapsz.
Én is ugyanezt szedem, és a betegtájékoztató szerint, ha valaki a menstruáció első napján kezdi szedni,már 1. naptól véd, ha a ciklus 2-5. napján akkor az első 7 napban kell még másképp is védekezni.
Viszont az antibiotikum+fogamzásgátlóról nem ír külön, szóval azt nem tudom, hogy befolyásolja-e,de én is úgy tudom,hogy befolyásolhatja a fog.gátlók hatását.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy valaki ennek a gyógyszernek a szedése közben tapasztalt-e fejfájást mellékhatásként, és ha igen, akkor idővel javult-e, elmúlt-e???? Előre is köszönöm !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!