Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy lehessek emo?
Nem nagy dolgokra gondoltam: tornacipő, farmer, fekete póló, szegecses karkötő, kicsit tupírozott haj kb ennyi lenne az öltözékem.
De apukám, ha meghallja, hogy emo rögtön egy agyon pirszingelt vagdosós b*zit képzel el.
(Lány vagyok)
Ne vedd sértésnek amit írok de igazi emo-nak születni kell..itt az érzékenység a kulcs..nem az hogy most úgy döntöttem hogy emo leszek mert tetszik vagy mi ezt nevezzük Divatemonak ^^ nem állítja magáról hogy emo csk úgy akar kinézni..tőlem lehetsz emo, de ha olyan osztálytársaid vannak ak készűlj fel a következményekre! nem fognak békénhagyni..nem minden emo vágja magát!
sztem úgy érd el hogy mindig lassan változtatsz magadon pl.:elsőnek elmész fodrászhoz azt megtépeted a haja de te is megtépheted ha tudod..engem a szüleim elfogadtam úgy ahogy vagyok mert tudják hogy mi emo-k sokkal érzékenyebbek vagyunk mit a többi ember..ha te is kicsit érzékenyebb vagy az átlag embernél ak sztem az vagy szüleidnek mindig mutatsz valamit ak talán megszokják majd egy idő után :)
15/L(Hard'n)
Az osztálytársaim nem olyanok.
Nem divatból lennék emo.
Utolsó válaszoló igazad van!
sehogy, az leszel szépen lassan és kész ^^
nem kell hangoztatni, úgy se értik meg :)
18/emoboy
Köszi a válaszokat.
Nem divatból lennék emo.
Amúgy szerintem emo nak nem születik senki... :D
Emok, ti is előítéletesek vagytok? A kérdés másról szólt. Nem tudhatjátok, hogy mit érez, és jogos, hogy nem írta le, mert nem a kérdéshez tartozik. Egy random válaszoló nem tudja őt úgysem megváltoztatni... :)
Egyébként tényleg egyszerű a dolog. Ha kérsz egy tornacipőt, ebben semmi kifogásolhatót nem találhatnak. Ugyanúgy a farmerben sem. Fekete pólót meg mindenki hord, még a legutolsó divatmajmok is. Szerintem ha rendre kéred őket, megadják. Még egy kockás felsőben sem lehet kivetnivalójuk.
A hajad tupírozásával pedig szintén semmi baj nincs, főleg ha megfesteni sem akarod...
14/L/rocker/metálos, de a gothic, punk és emo zenét is imádja.
Hogy vegyüljek én is a tömegbe: ezek mellett poss-emo? Mindig is egy szubkultúra-lecsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!