Lovas8 kérdése:
Mit csináljak ha 12 éves vagyok és anyagi gondok miatt nem tudom rá vnni a szüleimet hogy lovagoljak. Már kiskorom óta nagyon szeretnék lovagolni és utoljára kilenc évesen lovagoltam. Hogy vehetném rá a szüleimet a lovaglásra? 12 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 22:56
1/3 anonim válasza:
Sajnos azt hiszem, ebben az esetben tehetetlen vagy :/
2/3 anonim válasza:
hogy meg ne szakadjon a szívem.. én is ennyi idő vagyok és én fél évet jártam lovagolni tavaly. ha nincs pénz nincs mit akarsz már kicsikarni belőlük még ki is írtad? ANYAGI GONDOK MIATT ha nincs pénz akkor nem tudsz mit csinálni maximum egy ismerősnél vagy munkáért cserébe hogy trágyát lapátolsz,csutakolsz,etetsz és ezért heti 1 lovaglóóra bár az ilyeneket lenézik a nagymenő lovasok
3/3 anonim válasza:
Nem nézne le senki. Menj be a lovardába és kérdezd meg van-e lehetőség arra, hogy dolgozásért cserébe lovagolhass? (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!