Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Blognevek? ( többi lent )

Blognevek? ( többi lent )

Figyelt kérdés

Egy blogot szeretnék indítani, csak nem tudom, hogy mi legyen a neve. Nagyjából mindenről szólna, írnék bele könyv-film ajánlót, tanácsokat stb. Csak nem tudom mi legyen a neve. Valami idézet, angol, bármi jöhet. Nekem nincs ötletem pedig rengeteget gondolkodtam. Segítsetek kérlek!! Bármi jöhet!!

Normális válaszokat!!

#blog #blognevek
2014. okt. 1. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Tizennyolcezredik Olyan Blog Ami Semmiről Nem Szól És Két Hét Után Eltűnik A Süllyesztőben
2014. okt. 1. 15:59
 2/10 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem ez volt. És a blogot legfőképp magamnak írom; mert ehez van kedvem. Tőlem tűnjön el a süllyesztőben két hét után akkor is folytatni fogom. Engem ez boldogít; nem érdekelnek a magadfajta kommentek. Nem akadok fennt ilyeneken és a válaszodtól függően meg fogom csinálni a blogot.
2014. okt. 1. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak egy névjavaslat volt, sajnálom, ha nem tetszik. :(
2014. okt. 1. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:

miért kell bonyolítani, főleg ha nem csak egy témában akarsz írni?

xy naplója azt' csókolom :)

2014. okt. 2. 08:17
 5/10 A kérdező kommentje:
De nem napló lesz. Különben is az béna név!
2014. okt. 2. 18:50
 6/10 anonim válasza:
100%

Ha még aktuális:

Labirintus

Turmix

Keep Calm And Be a Blogger

Because I'm happy

If you are boring...

Colorful days

Smile like a fool

Smile like a rainbow

Ha valami nem érthető, hogy miért lenne jó cím, akkor nyugodtan kérdezz!:)

2014. okt. 9. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:

"If you are boring... "

Na ezt például nem értem. Ha unalmas vagy... Ez miért jó?

Egyébként azt sem értem, miért kell egy magyar nyelven íródó, magyaroknak szóló blogot angol névvel ellátni. Mert menő? Trendi? Mindegy, költői kérdések ezek.

2014. okt. 9. 18:10
 8/10 anonim válasza:
Mivel ez egy kreatív blog, ezért úgy gondoltam, hogy aki egy kicsit is unalmasnak találja magát, az itt tud ötleteket szerezni. Egyébként a kérdező írta, hogy angol címeket is lehet írni, ezért írtam azt is. Manapság egyre többen használnak angol szavakat/kifejezéseket. Nézzük például azt, hogy hány magyar embernek van angol (!) feliratú pólója vagy hogy a rádióban szinte mindig angol dalok szólnak. Ez mind szomorú, de sajnos ez van...
2014. okt. 9. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
A félreértések elkerülése végett, az angolra vonatkozó rész már a kérdezőnek szólt az értetlenkedésemben. :)
2014. okt. 9. 22:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!
2014. okt. 10. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!