Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet egy 17 eves...

Pulcz Szilvia kérdése:

Szerintetek lehet egy 17 eves lany es egy 26 eves ferfi kozott valami?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 08:45
 1/10 anonim válasza:
86%
Mért ne lehetne mi is a párommal 8év kor különbség van!
2014. okt. 1. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Kedves Szilvia!

A Tanár Úr meglovaglása szigorúan tiltott az iskolában. Tessék inkább a tananyagról fantáziálni.

Üdv

Az igazgató

2014. okt. 1. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Lehet. Pl. a 26 éves férfi előbb elrontja a saját házasságát, amikor rád un, neked is fájdalmat okoz. Ez a gyakori verzió, persze nem kizárólagos.
2014. okt. 1. 09:20
 4/10 anonim ***** válasza:
54%

Amíg van köztük "valami", addig nincs baj.

Akkor lesz baj, ha már "semmi" nincs köztük! (Sem bugyi, sem gatya...)

2014. okt. 1. 09:30
 5/10 anonim ***** válasza:
9 év nem a világ. Köztünk ennél több van, mégis tökéletes a kapcsolatunk.
2014. okt. 1. 10:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem a korkülönbség a gond, hanem amit írtam. Ha családos ember, akkor alighanem csak szórakozni akar kicsit.
2014. okt. 1. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
18%
az a 11 év különbség nem sok
2014. okt. 1. 11:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves ugy nevezett igazgato!

Nem a bunkosagodra hanem a jo tanacsra vagyok figyelmes amibol ki is derul az hogy mi lenne a jobb. A masik dolog koszonom szepen a tobbieknek megerto uzeneteiket es hogy par elettapasztalatot megosztottatok velem. Ugye azt a dolgot sem emlitettem hogy az aki tetszik Holland es nem magyar en sem magyarorszagon lakom csak kivancsi voltam par velemenyre. Az oldalt is nem reg ismertem meg szoval lattam hogy sok jo tanacsokat adtok igy en is megprobalkoztam. Bar akadnak neha bunkok a vilagon. Arra meg igenyt nem veszek.

Koszonom megerteseteket es valaszotokat

Udvozlet,

Szilvia

2014. okt. 2. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Viszontlátásra xd

Egyébbként miköze van a kórkülnbségnek ahozz ,hogy külföldön élsz?szerintem nem sok amúgy : )

2014. okt. 2. 20:20
 10/10 A kérdező kommentje:
En nem azt mondtam nem azt mondtam hogy hu most kulfoldon lakok hanem hogy milyen szarmazasu. Ja es viszlat koszonom szepen hogy megtisztelsz es elhagyod a normalis emberek tarsasagat. Gyoker
2014. okt. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!