Az baj ha szeretem a fingszagot?
Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 18:54
11/15 anonim válasza:
9-es válaszomhoz még azt írnám, akkor a legizgalmasabb ha jó hosszúra sikeredik, vagy úgy jön ki a seggemből, mintha egy atombomba robbanna ki 😂😂 gondolom ezektől nagyon nagyon elhányod magad 10-es, dehát nem vagyunk egyformák! 😂😂 Én a mennydörgésben szeretem a nem túl fülsiketítő, és nem visszhangos recsegéseket! 😀 A mély hangrobbanások, már kellemetlenebbek tudnak lenni, itt lakott területen.
12/15 anonim válasza:
Egyébként a wc-be menős pukik recsegéseit én is szeretem hallgatni, ha jó erősek vagy hosszúak, akkor mindenféleképp, és utána már csak a szag marad hátra, ami már a fantázia, vagy a valóság kérdése! 😀🙂 A kádba menős pukik bugyogását is nagyon szeretem, és a velük járó szagokat is! 🙂
13/15 anonim válasza:
11-es, nem, nem hányom el magam, hanem eszembe jutott arról hogy jó hosszúak és öblösek, hogy melóhelyen nem mindig van lehetőségem fingani, mert sokszor vannak körülöttem így van hogy órákig bent tartom, leginkább műszak vége felé. Ebből kifolyólag pedig hazaérve légtelenítek, mert a buszmegállóban megint csak nem lehet, buszon szintúgy. Hazaérve melóból aztán mikor belépek az ajtón (bár van hogy már a lépcsőházban, az mégviccesebb) olyat dörrentek, hogy jó hogy nem hívják ki a tűzoltókat gázrobbanás miatt. :D
15/15 anonim válasza:
Akkor gyere át és ráfingok a szádra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!