Az baj ha szeretem a fingszagot?
Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 18:54
1/15 anonim válasza:
Hát őőő...
Csak egy picikét. Nem komoly, de egy pcihiátert keress fel.
Mondjuk vannak ettől jóval meredekebb fétisek is.
2/15 anonim válasza:
vegyél fel el gázálarcot, csatold rá egy gégecső egyik végét, a másikat meg szereld rá a nadrágodra vágott lyukra. Instant pukiszag inhaláló berendezés.
3/15 anonim válasza:
Én is szeretem a fingszagot nincs ezzel semmi gond persze anyámét és a tesómét annyira nem szeretem 21/f
4/15 anonim válasza:
Az a fura hogy sokan cikinek tartják a fingást...
5/15 anonim válasza:
Én csak a sajátomét szeretem, másokét csak hallgatni, de aztán futok! A fing hangja megnyugvást nyújt számomra, persze ezektől a lapos szisszentésektől hányni tudnék, minél jobban recseg ropog, annál jobb!
6/15 anonim válasza:
Én fordítva vagyok inkább ötös, de a hangot sem utálom igazából 😀
7/15 anonim válasza:
Amúgy fiú vagy 5-ös? Mert leginkább a fiúkat érdekli a fingás 🤣
8/15 anonim válasza:
Monshatjuk hogy fiú vagyok, bár azt a gyerekekre szokták mondani! 😁
9/15 anonim válasza:
Nekem a lapos szisszentes a legjobb főleg ha a wc-be megy és jön fel a szaga 😂😂😂😂😂😂😂
10/15 anonim válasza:
Én olyanokat szeretek fingani ami reccsen, mintha egy száraz faágra lépnék. Azt szeretem mikor a földön ülve kötöm a cipőm és mivel le van szorítva a légtelenítő szelepem, szinte robban, amikor kiengedem. Mondjuk az fáj is, de annyit megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!