Romantikus mangák?
Figyelt kérdés
Valami romantikus mangát szeretnék olvasni ami végig le van fordítva és a végén a két főszereplő összejön. Ne legyen túl hosszú és lehwssen online olvasni. Első magám lenne :)2014. szept. 26. 20:48
2/8 Talindra válasza:
Szereted a fantasyt? Mert ha igen, akkor ezt imádnád, és első mangának is pont ideális. Történetileg szerintem zseniális, romantika is van benne bőven és hát drámában is bővelkedik. Reimei no Arcana a címe.
A teljes magyar fordítást itt találod:
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :) igen nagy fantasys vagyok :$$
2014. szept. 28. 12:50
4/8 anonim válasza:
Regisztrálj animeaddicts.hu-n. Oda fel vannak téve lefordított mangák, plusz rengeteg minden más, nagyon jó oldal.
Amúgy a Junjou Romantica fiú x fiú manga, szóval ha ez a típus nem tetszene, inkább ne olvasd.
Első mangáim nekem a Beauty Pop volt és a MeruPuri. Mindkettő happy endes.
Belinkelek egy párat, shoujo mangák happy enddel:
Beast Master: egyik kedvenc (az író többi műve is fennvan magyarul, mind nagyon jók)
MeruPuri:
Beauty Pop: egy kicsit hosszabb
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) fent vagyok AA-n ill. a Jonjou Romantica animéjét már láttam :)
2014. szept. 30. 16:50
8/8 StrawberryPie válasza:
16Life :) Nekem örök kedvencem marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!