Milyen JÓ mangák a vannak a következő kategóriára? - Romantikus, vígjáték - Romantikus, erotikus
Csak magyar jó? Magyarul csak ezeket tudom.
Romantikus-Vígjáték: Lovely Complex ; Annyira király vagy! ; Borsmenta
Az erotikushoz nem tudok semmit.
Leginkább olyat tudok, amiből anime is készült, és csak neten lehet olvasni: Skip Beat, Reaching You, Nana, Vampire Knight(<--illetve ebből már kijött magyarul az első kötet)... stb. A Lovely Complexet én is tudom ajánlani, nagyon jó. (abból is készült már anime)
Van egy, amit olvastam, szintén netes, de anime még nincs belőle: Suki-tte Ii na yo <-- Nekem ez is tetszik.
Illetve nem tudom mennyire szereted a yaoi műfajt, ha bejön az a stílus, szólj, és ajánlok egyből 20 rohadt jót. xD
Köszönöm a válaszokat. A Vampire Knight -ot és a Loveli Complexet, én is ismerem, és szerintem is jó.
a második válaszolónak: igen, szeretem a yaoi -t. Minél gyomorforgatóbb, annál jobb. :P Igaz, még csak egyet olvastam (nem végig, mert nem találtam tovább sajnos), az pl egy b*zis, vt. címe: Junjou Romantica. Szóv jöhet nekem buz*s is, vagy csak simán csaj- pali, és minél gyomorforgatóbb, izgibb, annál jobb. Csak l*zbikus ne legyen :S
Nyugi, a yurit én sem szeretem. Junjou Romantica! Az ám a jó! :D Nem tudom, hogy tudod-e, de abból is készült anime még 2008-ban. Illetve a mangaka egy másik 2008-as művét most áprilisban adták ki animében, ez a Sekaiichi Hatsukoi. Imádom. ^^ A mangakának egy-kötetes mangája is van, ez a Junjou Mistake, itt Isaka-san és a "cselédjének" a kapcsolatát mutatják be. (Ez a Junjou Romantica-hoz kapcsolódik.)
A Takanaga Hinako-féle mangákért is odavagyok, élből kettő is a kedvencem: Koisuru Boukon (ez a manga még most is fut, jelenleg a 7. kötetnél tart) és a Kimi Ga oi ni Ochiru <-- Ez pedig 1 kötetes.
Tudom ajánlani a [link] és a [link] oldalakat. Ők yaoit fordítanak, nagyon jó minőségben, és a sztorik is nagyon jók.
UI.: Egyébként bármelyik ismertebb anime fordítással/ismertetőkkel foglalkozó oldalon lehet keresgélni romantikus-vígjátékok, yaoik, erotikus mangák után, például ott az animeaddicts.hu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!