Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másnak is volt már ilyen...

Másnak is volt már ilyen "most úgy vagyok hogy jól vagyok"érzése?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy egyszerűen a semmiből csak hirtelen,ok nélkül valamiért jó kedvetek lett!Nem történt semmi különösebb jó dolog csak úgy hirtelen akár utca közepén elkezdtél mosolyogni és azt a mosolyt nem lehetett levakarni az arcodról sehogy!:D

2014. szept. 21. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. szept. 21. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
igen volt,de szerintem tudat alatt annak van háttere..én erre mindig így utólag rájövök.Kicsit olyan ,mintha saját magam nem ismerném,így utólag.
2014. szept. 21. 22:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:köszönöm szepen a közreműködésed.......szia

Második válaszoló:Igezad lehet,most így utólag belegondolva elképzelhető:)

2014. szept. 22. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyebkent jo dolog ez ,csak azt veszem eszre ,hogy mindenki olyan buskomor ,ha kimegyek utcan pl ..es valahogy en is atveszem , nagyon azt erezni,hogy pesszimistak sokan. Persze nem mindig , es mindenhol, de azert eleg gyakori sajnos .
2014. szept. 22. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!