Másnak is ilyen érzése van, amikor lefele megy a dombon autóval?
Arról van szó, hogy amikor legurulok egy meredek dombon(gyorsan) az nagyon rossz. Nem tudom pontosan elmagyarázni ezt az érzést. Én csak azt szoktam mondani, hogy liftezik a gyomrom. Teljesen olyan, mint amikor zuhanok pl álmomban, de nagyon rossz érzés. anyukám szerint más is ezt érzi, csak nekik tetszik ez az érzés, de szerintem más nem ezt érzi, mert ez nagyon rossz érzés. Elkezd feszíteni a fülem a gyomrom meg egészen a torkomig felemelkedik, de szerencsére csak egy pillanatig tart.
egyszer ültem egy kisebb hullámvasúton, csak nehezen beszéltek rá, mert tudtam, hogy nagyon rossz lesz és igazam lett, mindenki élvezte én viszonta majdnem hánytam és a sírással küszködtem, amikor leszáguldottunk egy mellesleg elég kicsi dombon.
Lehet enyhíteni valahogy ezt az érzést? És másnak is van ilyen?
én is ezt érzem és szerintem is nagyon rossz :)
szerintem nem lehet enyhíteni sehogy se :P
én is kipróbáltam már sok mindent de egyszerűen nem lehet enyhíteni...
köszi az eddigi válaszokat :)
Nálunk ahogy menni kell a telekre ilyen egy kis út. És apám direkt nyomja neki, és olyan mintha hullámvasúton mennénk! Rohadt jó érzés! :D
Amúgy egyszer a Bükkből jöttünk haza és apu nyomta 100-al lefele a hegyről akkor is ilyen volt. :D
Én imádom ezt az érzést! :)
Ilyenkor "szabadesés" van, ezért érzed így.
Én imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!