Hogyan gyűjtetsek pénzt?
Értelmes választ kaptál. Telefon másfél évszázada van, s előtte is éltek emberek. Én lassan 60 leszek, az első mobilt kb. tíz éve vettem. Húsz éve senkinek sem volt az ismerőseim közül, s a kerületben is (főváros!), 8-10 utcai fülke volt, s lakásban is alig akadt telefon.
Nem, nem irigyelem tőled a fiatalságodat. Nekem nem lesz szebb a múltam attól, ha neked sem lesz telód.
Ha az említett dologra kellene a telefon, egy néhány ezer forintos készülék is megfelelő lenne, szóval ez csak duma. Anyu, lekéstem a buszt nem igényel 80 ezer forintot. S ha ennyiért meg tudjátok venni, szerencsések vagytok, mert sok helyen 100 ezer forint felett van.
S nem elegendő megvenni, havi költsége is van.
13 évesen legálisan semmit nem dolgozhatsz, s a szüleid mondják meg, mint engednek meg, s mit nem. Miből gondolod, hogy ha meg tudnád keresni rá a pénzt, akkor megengednék, hogy vegyél ilyent?
Amit tudsz tenni, a korrepetálás pl. Ha nagyon jó vagy valamelyik tantárgyból, akkor pénz ellenében tanítgathatsz másokat. Ez sem legális, de aránylag kockázatmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!