Hogyan gyüjtsek pénzt?
Nem hagytál ki valamit a mondatból?
Az a baj, hogy zsebpénzt kapsz? :D
Hol laksz amúgy?
Gondolom úgy értette, hogy zsebpénzt kap, ami max. arra elég, hogy a sulibüfébe megvegye a szendvicset, esetleg még üditőt is tudjon venni. (vagy még talán arra sem elég.)
Visszatérve a kérdésre:
Hát sok jó ötlettel sajnos nem tudok szolgálni.
Ami így most eszembe jutott, az az, hogy segíts a házi munkába, és azért is kaphatsz plusz pénzt, illetve beszéld meg a szüleiddel, hogy ha 5-öst kapsz a suliba, akkor is kapjál egy kis jutalompénzt.
Ez persze még mindig nem eget rengetően sok, de ha hozzárakod a névnapra, szülinapra, stb.-re kapott pénzt, akkor máris reális cél lehet egy laptop.
Kb. a tanév végére olyan 150k-t szerintem össze tudsz gyűjteni, abból meg már tudsz venni értelmes laptopot.
Egyébként most én is laptopra gyűjtök, több kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel, szóval hasonló helyzetben vagyok, mint te. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!