Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Full Tilt pokeren nem tudom...

Full Tilt pokeren nem tudom kifizettetni a pénzt a számlámról, vki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Az adatok pontosak amit megadtam ill. a swift iban kódok is és mégsem tudom kezdeményezni! Nem utasítja el a rendszer hanem csak "gondolkodik" órákon át! Nem találtam legalábbis magyar chat segítséget ahol ezt megkérdezhetném!
2014. szept. 7. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt már befizetésed? Mert ha nem akkor nem tudsz kifizetni.

Nincs magyar ügyfélszolgálatuk, ha jól tudom, csak angol.

2014. szept. 8. 17:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Persze hogy volt! a semmit nem igen tudnám kiutalni! igen tudom hogy csak angol van azért kértem segítséget hátha vkinek sikerült már vagy nem is lehet a pénz kiutalni csak befizetni!? Mert érdekes hogy a befizetés max 15-20 másodpercbe kerül míg a kifizetés ugyan oda 4 óra alatt sem sikerült többszöri próbálkozásra sem!
2014. szept. 8. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Fizettem ki, semmi probléma nem volt, és azért kérdeztem, mert én freerollokból nyertem, amit kivettem...

Ha nem megy szerintem próbáld meg skrillre, vagy netellerre és onnan a bankkártyára, ha nem tudsz angolul mást nem tudok javasolni.

Esetleg még itt tedd fel a kérdésed, hátha valaki tudja a választ: [link]

2014. szept. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!