Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kicsit fura kérdés. De nekem...

Kicsit fura kérdés. De nekem fontos. PLS mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval nekünk most lada szamaránk van mármint autó és én tök cikinek érzem most is mondtam anyáéknak hogy igazán vehetnénk valami kicsit jobbat nem kell vadiújnak lennie, és amúgy is most majd lesz egy kicsit több pénz... erre csak annyit mondott anya hogy jóaz amíg gurul meg hogy nem arra kell költeni... de, tudjátok nekem tök ciki hogy minden ismerősömnek jó autója van attól függetlenül hogy nem is gazdag mind :S a mi családunknak meg nem és ááh rossz érzés Mit gondoltokerről? 16/l
2010. jan. 19. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ki a pics@'t érdekel, hogy milyen kocsitok van?

Nekünk kocsink sincs, mert nem tudtuk a kurv@ részleteket fizetni, pontosabban szüleim nem tudták. Elvitték, mint a huzat. Valószínűleg ez lesz a házunkkal is. Pontosabban azt nem elviszik, hanem minket raknak ki belőle.

Azt gondolom róla, hogy szard le azt, hogy milyen kocsitok van, se törődj vele, hogy ki mit gondol róla. Nem az az ember ér többet, akinek újabb, jobb, szebb, nagyobb van. Hidd el, nem az az igazi érték, amit pénzért meg lehet venni.

16/F

2010. jan. 19. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, visszaolvasván kicsit durvára sikerült a válasz, elnézést.
2010. jan. 19. 20:56
 13/15 A kérdező kommentje:
nemgond nemdurva szerintem amúgy sajnálom hogy ilyenhelyzetbe kerültetek :S
2010. jan. 20. 13:40
 14/15 anonim ***** válasza:

ÉS??

nekünk még kocsink sincs

nem gáz

2010. jan. 21. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:
nekünk autónk sincs na?:D egyébkét 70.000.es városan eltekerek bárhova a dirtbringámmal szóval^^
2010. máj. 24. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!