Őszi Mondocon, Hungexpo - Hányra menjünk, mikor nyit?
Figyelt kérdés
Hányra célszerű odamenni? Arra gondoltam, hogy nyitásra, de nem láttam a Mondocon oldalán semmilyen időpontot..2014. szept. 14. 20:01
1/3 tvar1 válasza:
Úgy tudom a versenyzőket 8 tól, a többieket 9 től engedik be.
2/3 anonim válasza:
Attól függ,hogy van e már jegyetek.Mert ha akkor akarjátok megvenni,vagy eővételes jegyetek van,akkor jobb minél előbb ott lenni,mert hosszú a sor.Tehát 8 körül.
3/3 anonim válasza:
Nekem van ismerösöm, aki fél 8-ra ment oda, mert helyben vett jegyet és már akkor vagy 50-en álltak elõtte.Kicsit jobb a helyzet, ha már ki van fizetve a jegyed, de akkor is érdemes fél 9 elõtt kimenni.Ha viszont megvan a szalagod, akkor akkorra mész, amikorra akarsz, mert úgyis egyböl bemehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!