Nem fognak lenézni, mert kisebb vagyok? Milyen programok vannak ott? (MondoCon)
Oké, tudom, az első két kérdés nem nagyon függ össze. :D
A helyzet az, hogy nagyon nagyon valószínű, hogy megyek az őszi MondoCon-ra. Eszméletlenül izgatott vagyok, már tényleg régóta el szeretnék rá menni.
Az egyik osztálytársammal mennék (mindketten 13 évesek vagyunk), plusz a nővérem (ő 21), hogy figyeljen ránk.
Nem fogunk beöltözni.
Mikor nézegettem a képeket, mindig idősebbeket láttam. Nem fognak lenézni (oké, lehet, hogy nem ez a legjobb kifejezés rá) minket, mert kisebbek vagyunk?
És még itt van az is, hogy nagyon szeretnék képet pár cosplay-essel (fejembe vettem, hogy egy SnK-s Levivel és egy Death Note-os Matt-tel és Mellóval, és egy Tokyo Ghoul-os Utával szeretnék :D).
Ezt hogy csináljam? Simán menjek oda, hogy "Sziiaa, nagyon tetszik a CP-d, csinálhatunk képet?" , vagy valami ilyesmi?
Na meg, milyen programok vannak?
Azt hiszem ennyi kérdésem lenne.. Bocsánat, hogy ilyen furcsán fogalmaztam, de tényleg nagyon izgatott és boldog vagyok. :D
uu velem ugyanez volt a helyzet az első conomon /ami egyébként a mostani nyári volt/:DD
csak mi cosplayeztünk is^^
dehogy néznek le:D ott borzasztó jófejek az emberek:D
vannak velünk egyidősek is /ugyanis énis 13 vagyook:D/
itt az a lényeg hogy az animések /tök mind1 milyen korosztályból/ találkozzanak,haverkodjanak stb:D
én is paráztam az elején a megszólítástól:oo
de aztán lazán odamentünk az emberekhez hogy "szia csnálnál velünk egy képet?" vagy "szia bocsii lefényképezhetünk?":P és senki se mondott nemet^^
a programok hááth ..húú:D
mivel az őszi lesz a második nekem.csak a nyári programait tudom elmonbdani..hogy ebből mi fog megegyezni a mostanival:S
viszont ami biztos hogy lesz koncert^^
:
-cp verseny /ami biztos:D/
-rajzverseny
-karaoke és zenekvíz versenyek
-haikuverseny
-legyezőkészítés
-amv és gmv versenyek
-táncverseny
-mondogames
és még egy csomóó minden,egyenlőre ezekjutottak eszembeC:
remélem segítettem:D
Szerintem pont a tinik vannak ott többségben... elég sokszor voltam már, de nagyrészt fiatal lányok voltak mindenfelé. Ha képet akartam, csak odamentem, megkérdeztem szabad-e és mindenki megengedte...
A programok le vannak írva a honlapon mindig.
Ezzel a korosztállyal elég gyakran találkozni conokon.
Cosplayerként mondon, hogy bőven elég, ha odamész és kérsz egy képet, cp-t dicsérni sem kell, elég az, hogy képet akarsz.(persze nem azt mondom, hogy nem esik jól az embernek, de nem kötelező :D)
Viszont death note-ból nem hiszem, hogy meg fogod találni ezt a két karaktert, ha valaki beöltözik akkor is marad a három (3. misa) főszereplőnél, esetleg halálisteneknél.SnK-s az viszont biztos lesz, több is a kelleténél.
Ha nem indulsz versenyen, (Akármilyen, legyen mondogames, videóvágó, vagy rajzolós, stb) akkor ami programok neked elérhetőek lesznek:
(nyilván nem mind, de a főbbek)
Cosplayfotózás (hivatalos is van)
A versenyek nézése
Előadások szoktak lenni
DDR
A szerepjátékosoknál társasok, kártyajátékok.
Meg ugye a helyben nevezős kisebb versenyek.
Az előző mondta a koncertet, nem tudom meddig maradtok, de az este szokott lenni, ha jól emlékszem idén fél 10-kor kezdődött.Plusz ha nézed az oldalt/facebook eseményt(hivatalosat és fanok által csináltakat is), akkor láthatod, hogy csomó mindent szoktak még szervezni a résztvevők is.(mostanra hivatalos program, de régen még csak néhányan játszották a ninjaszámháborút, de ilyen a narutos-cosplayes kidobó is)
oo azt elfelejtettem hogy 2 ismerősöm death note-ból lesz Misa és L :D
/1.voltamC:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!