Mi volt a baj? Szellemidézés SOS
egyszerű:a szellemeknek nem volt kedvük hozzá. nekik nem lehet válaztási joguk?
amugy meg sztem szellemet idézni nem lehet
Elmesélek valamit:
Én ugyanilyen szkeptikus voltam.Egyik gyermekem bekerült a kórházba, mert műteni kellett valamire.Miután hazajöttünk hetekig furcsa jelenségek tanúi lehettünk éjjelente.Volt, hogy a hintaló indult be magától éjjel nyeríteni, ezt először elem merüléssel magyaráztam, így elemet cseréltünk.2 napra rá újra nyerített a ló éjjel fél 3-kor.Aztán egy reggel arra ébredtem én, hogy TISZTÁN HALLOTTAM!!!!egy gyerek odajött az ágyamhoz aztán hirtelen elszaladt.Azt hittem a kisebbik fiam volt, így felkeltem és átmentem a szobájába, hogy mit akart.Hajnali 5 óra volt és mindhárom gyermekem békésen aludt.Pedig már ébren voltam és tisztán halottam a lépteket.Nem vagyok skizofrén, de ettől a pillanattól kezdve félni kezdtem,.Azt hittem meghülyöltem és biztosan így kezdődik a tudathasadás.Akkor nyugodtam meg egy kicsit amikor férjem is hallotta ugyanazokat a zajokat éjjelente, amiket én.Voltak léptek, volt 1 vagy 2 koppanás és mi mindannyiszor felkeltünk, villanyt oltottunk és soha sem tudtuk megfejteni a zaj okát, pedig mindketten halottuk.
Egy ismerősöm ismerőse angyalokkal, meg mindenféle szellemvilággal foglalkozik, no meg kártyajóslással.Ő nem tudta mi történt velünk, de mikor hozzá fordultunk, leesett az állam, amikor ő azt mondta nekem, hogy egyik gyermekem amikor kórházba került onnan hazahozott magával egy halott gyermek szellemét és ő szeretne hozzánk "leszületni".Azt sem tudta, hogy kórházban voltunk.Volt csiribí, meg csiribá és huss huss, amit én humbuknak tartottam, ám azóta éjjelente CSÖND van.
Ennyi.
És még nem születet újabb gyerek sem.(Remélem nem is fog, mert elég már a 3)
Ne haragudjatok de mire jó a szentelt víz
Elmondom.Az ember elhiszi hogy a templopmból hozott csapvíz segít elüzni a bajt.Hát nem ez csak ön nyugtatás. Üljetek le újra ugyan azok és mondjátok meg hogy nem akartátok felbosszantani nem akartok neki rosszat és hidd el sokkal többet értek el vele mint a "szentelt" vízzel.
Nem akarom bántani a hívőket de nem ér semmit csak te azt hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!