Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt a baj? Szellemidézés SOS

Mi volt a baj? Szellemidézés SOS

Figyelt kérdés
Idéztünk szellemet de nem volt semmi...pedig mindent jól csináltunk, de sehol semmi. Mi lehetett a baj? 4-en voltunk
2010. jan. 19. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%

Jesszusom, hogy ti mikben hisztek!!!

:)

2010. jan. 19. 13:40
 12/26 anonim válasza:
100%
13.29 es amit nem látsz nem biztos,hogy nem is létezik.Valaki hisz,valaki nem.Istent sem látta még senki mégis milliók hisznek a létezésében.
2010. jan. 19. 13:42
 13/26 anonim ***** válasza:
93%

az első válaszoló irta jól!

nem mindegy h csináltátok !

és hány gyertya volt?

mikor idéztetek szellemet?

és kit?

2010. jan. 19. 13:42
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
első wok köxi :D
2010. jan. 19. 14:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt inkább hivatásos szakemberrel kéne csinálni. AZ meg tudja nyitni a szellem elött az utat ebbe a világba, és le is tudja zárni.:)

///Anyámék fiatal korukban idéztek szellemet.:D

Azt mondta, sikerült, de amúgy ki tudja.:)///

(Ja, amúgy ezt az Ezo Magazinból olvastam ki, mert engem is érdekel a téma.:D)

2010. jan. 19. 14:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ismerted az illetőt akit meg akarsz idézni akkor nagy eséllyel nem is sikerül. de ha rokon vagy ismerős akkor valamit nem jól csináltok.
2010. jan. 19. 14:40
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kimeríthetetlen téma, szerintem felesleges elkezdeni rajta vitatkozni... Csak azt nem értem egyeseknek miért nehéz elfogadni, hogy léteznek a miénken kívül más dimenziók is-(amelyek ráadásul magasabbrendűek)valószínűleg félelemből-,mint ahogy más galaxisok és más intelligenciák is léteznek még ezen kívül...Nem csak ez a parányi porszem létezik ám az Univerzumban. :) Tényleg nem értem mit hisznek, vagy mit gondolnak azok az emberek, akik ezt tagadják, hogy ez az alacsony rezgésszintű létezés, ez a fizikai test a non plus ultra?? Mindegy, tisztelem mások véleményét, de miért van az, hogy akik nem hisznek más dimenziókban és túlvilági létezésekben, azok oltogatják és "hülyének nézik" azokat, akik hisznek és sosem fordítva.
2010. jan. 19. 17:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

teljesen igaza van az előttem lévőnek!!!!!! engem is mindenki hülyének néz, ha mondok valami szellemeset, vagy az asztaltáncoltatásról..

meg mondják h van a f*szt van élet a halál után.. már miért ne lehetne??

nem csak emberek, állatok, növények élnek csak a Földön :S

de magyarázhatod nekik hülyének néznek..

2010. jan. 19. 17:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem örüljetek neki, hogy csak a sikertelenség volt a legnagyobb baj. nem szabad ilyenekkel játszani. keressetek a barátaiddal más elfoglaltságot.

hitetleneknek: attol, hogy szerintetek nincsenek szellemek, szellemi világ, még nem kéne másokat kigúnyolni érte. biztos lenne olyan gondolatotok nektek is, amitől én sírva röhögnék, pedig nektek fontos és komoly dolog.

2010. jún. 11. 14:51
 20/26 C$aK EgY LaNy válasza:
91%

Figyej mar ink. oruj neki

fogadni merek h most probaltatok eloszor esigy nem tudjatok hogy kell visszakuldeni

mi lene ha most ott koslatna a hazban es nem hagyna teged/titeket ejszakankent aludni

zaklatna meg kitudja megis olhet \

gondoltatok a kovetkezmenyeire?!

Inkabb orujetek h nem sikerult :P

2011. máj. 14. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!