Mi volt a baj? Szellemidézés SOS
Jesszusom, hogy ti mikben hisztek!!!
:)
az első válaszoló irta jól!
nem mindegy h csináltátok !
és hány gyertya volt?
mikor idéztetek szellemet?
és kit?
Szerintem ezt inkább hivatásos szakemberrel kéne csinálni. AZ meg tudja nyitni a szellem elött az utat ebbe a világba, és le is tudja zárni.:)
///Anyámék fiatal korukban idéztek szellemet.:D
Azt mondta, sikerült, de amúgy ki tudja.:)///
(Ja, amúgy ezt az Ezo Magazinból olvastam ki, mert engem is érdekel a téma.:D)
teljesen igaza van az előttem lévőnek!!!!!! engem is mindenki hülyének néz, ha mondok valami szellemeset, vagy az asztaltáncoltatásról..
meg mondják h van a f*szt van élet a halál után.. már miért ne lehetne??
nem csak emberek, állatok, növények élnek csak a Földön :S
de magyarázhatod nekik hülyének néznek..
szerintem örüljetek neki, hogy csak a sikertelenség volt a legnagyobb baj. nem szabad ilyenekkel játszani. keressetek a barátaiddal más elfoglaltságot.
hitetleneknek: attol, hogy szerintetek nincsenek szellemek, szellemi világ, még nem kéne másokat kigúnyolni érte. biztos lenne olyan gondolatotok nektek is, amitől én sírva röhögnék, pedig nektek fontos és komoly dolog.
Figyej mar ink. oruj neki
fogadni merek h most probaltatok eloszor esigy nem tudjatok hogy kell visszakuldeni
mi lene ha most ott koslatna a hazban es nem hagyna teged/titeket ejszakankent aludni
zaklatna meg kitudja megis olhet \
gondoltatok a kovetkezmenyeire?!
Inkabb orujetek h nem sikerult :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!