Melyik pesti gimit ajánljátok?
Szia,ezt nem soroltad föl,de hátha még is tetszene: Madách Imre Gimnázium! Most vagyok elsős ott, (úgyhogy nem rég mentem én is át ezen az iskolaválasztós tortúrán,szörnyű volt,de végül is sikerült!:)) és eddig nagyon tetszik! Nagyon kedvesek,jófejek a tanárok,de van elvárás,szép az épület,diákok között (egyenlőre )nincs ellenségeskedés! És van nyelvi előkészítős osztály! A Szinyeit én is néztem,de szerintem kicsit gyenge... Főleg ,ha négyes ötös vagy! SOk szerencsét! :)
U.i.: Szerintem nagyon érdemes sok-sok nyílt-napra elmenni!
Én a Szerb Antal Gimit ajánlom nagyon-nagyon! :D Elsős vagyok, de már most imádom, az iskolát, a tanárokat, a diákokat, a parkot... mindent! Már csak a gólyatáborért megéri idejönni!!! :D
Ha pedig magasabb szinten szeretnéd tanulni a nyelvet, van NyEK-es (5 éves angolos) osztály is. Én a "sima" osztályba (c) jöttem, heti 6 németem és 4 angolom van, szóval a c osztályt is abszolút megéri bejelölni! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!