Miről szól a Halálsoron című film és hanyasra értékelnétek 1-től 5-ig?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 13:41
21/26 anonim 

válasza:

Ígérem tovább nem fikázom, de a 3D nekem nem jött át! Lehet hogy rossz moziban voltam (Mammut), de számomra a budapesti állatkertben vetített 5 perces dinoszauruszos kisfilm nagyob élmény volt! Ott jöttek felém az állatok, a vízcseppek stb. itt semmi!
22/26 anonim 

válasza:

Abszolút 5/5. Egyik legjobb film a világon!
23/26 anonim válasza:
A Halálsoron egy nem minden napi, szívfacsaró film, szavakkal leírhatatlanul mély mondanivalóval.
24/26 anonim 

válasza:

Nem vagyok sírós de ez a film nagyon megfogott. 5-ből 10-et adok neki
25/26 anonim válasza:
Én soha nem sírtam még filmen, hiszen férfi vagyok. De ez az alkotás gyönyörű 6/5
26/26 anonim 

válasza:

5 ös skálán 10 pont.Sose szoktam szomorkodni filmeken de ez nagyon megfogott.És a főszereplője .Nyugodj békében Michael Clarce Duncan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!