Miről szól a Halálsoron című film és hanyasra értékelnétek 1-től 5-ig?
"Paul Edgecomb börtönőrként szolgál a Cold Mountain fegyház siralomházában a múlt század harmincas éveiben. Az E blokkban halálraítéltek várják, hogy végig menjenek a halálsoron - a folyosón, amely a villamosszékhez vezet. Edgecomb úgy gondolja, már semmilyen meglepetés sem érheti. Ám minden megváltozik, amikor új rab érkezik az E blokkba. Az óriás termetű fekete férfit, John Coffeyt az esküdtszék két fehér gyermek meggyilkolásáért ítélte halálra. A férfi azonban egyáltalán nem tűnik gyilkosnak, sőt, egészen különös képességekkel rendelkezik."---
--- a lényeget nem írnám le, mert szerintem meg kellene nézned... nálam 5***** :-))
köszi:)
és mindenképpen meg fogom nézni, ha ilyen jó vélemények vannak róla :)
5ös. Egyszer véletlenül kapcsolgattam a tv-t.Azt se tudtam mit nézek, de ott maradtam. Tom Hankset, mint színész imádom. És apám a villamosszékes kivégzés. döbbenet, milyen jól feldolgozták....
Húúúúú most is kiráz a hideg, amikor rágondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!