Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy érjem el hogy megtetszek...

Hogy érjem el hogy megtetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki menő nagyon. és hát nem hinném hogy megfogok neki valaha tetszeni de nekem tetszik. mit tegyek? hogy érjem el hogy tetszek neki? ő piszkál engem folyamatosan én is visszaszólok neki mindig és hát igy szokott ez menni. 8.osok vagyunk.
2010. jan. 17. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is ne szólj vissza neki sztem...

Ha meghát beszól akk meg sztem esélytelen. Ha csak tod olyan "fiús piszkálás" lehet h te is tetszel neki ;)

2010. jan. 17. 19:37
 2/3 A kérdező kommentje:
hát hülyeségeket szólogat be ez a tipikus fiős beszólások féle. adjatok tippeket lécci mit csináljak és mit ne
2010. jan. 17. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Vágódj be nála! Légy jófej! Légy magabiztos! Ha valamit beszól megint, kérdezd meg tőle, hogy: na mivan, tetszem? Egyébként nagyon sok ilyen kérdés van ezen az oldalon. Azokban is talákhatsz hasznos válaszokat! :) Sok sikert!
2010. jan. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!