Ez normális hogy rosszul vagyok ha eszembe jut hogy hamarosan iskola? Mitől van ez? 14/L
Persze, hogy normális. Nekem kiszáradt érzete lesz a számnak, és nagyokat kell sóhajtoznom, mert úgy érzem, hogy "ül" valami a mellkasomon.
Nagyon nehezek ezek az utolsó napok augusztusban, az ember már automatikusan ráparázik a sulikezdésre. De ez az első pár nap után el fog múlni, amint belerázódsz az iskolai életbe.
Hogy mitől van? Szerintem ez a test normál reakciója. Nem nagyon lehet ellene mit tenni, el fog múlni, erre gondolj.
Általános iskola? Féltek?
Középiskola? Féltek?
Menjetek majd egyetemre, ott aztán félhettek... :D Kibuktam 1 év után....
Amúgy nekem is görcsbe rándul a gyomrom, ha rágondolok, idegileg felkúrom magma, h megint csak a retkes suliba járkálás minden nap, hál istennek, utolsó évem lesz a szakmámban, elvégzem, azt soha többet iskola.. Inkább járok melózni egész nap, mint, h ott rohadjak a suliba, legalább a munkából van pénz, az üldögélésből nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!