Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet névtelen bejelent...

Hogyan lehet névtelen bejelentést tenni az APEH felé?

Figyelt kérdés
A munkáltatóm rengeteg olyan dolgot csinál ami nem törvényes, de én nem szeretném megütni a bokám, épp a felmondási időmet töltöm.
2010. jan. 16. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem névtelen bejelentést egy szerv sem fogad el, mivel ilyenkor gyanítható, hogy csak azért mondasz valakire rosszat, mert vmi más jellegű problémád van vele, ártani akarsz, visszavágni stb. Felmondás alatt már nem nagyon tudod megütni a bokád, ha más nem bíróság útján el tudod intézni, hogy megadja ami jár. Vagy akkor várd meg míg mindent megkapsz és utána tegyél bejelentést, a többi ott dolgozónak hátha segítesz ezzel. De tudod sok a kiskapu...

(De miért pont az apeh felé? Inkább munkavédelmi és munkaügyi felügyelőség felé.)

2010. jan. 16. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Na ezt utálom az emberekbe minek akarod az Apehnak bejelenteni?? Csinálja, ez az ő dolga és egyszer majd megüti a bokáját... Nem kell mindjárt haragból kib*aszni a másikkal, egyszer ő is lefog bukni..
2010. jan. 16. 17:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló köszönöm!

Második! Már ne is haragudj, de hogy ítélkezhetsz anélkül, hogy tudnád mi a helyzet?

A kérdésemre válaszokat szeretnék és nem "kedves" beszólásokat!

2010. jan. 16. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Most én is erre a kérdésre keresem a választ!

Megtudtál valamit a bejelentésről?

2010. júl. 28. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!