Miért írják egyesek oda nevüket a válaszuk után?
Gondolok is Péterre, Lénára, EE-re, akik éppen eszembe jutottak most. Ez egy anoním oldal, akkor minek? Miért nem fórumokon próbálkoznak nevet szerezni maguknak? Lehet, hogy ehhez szoktak hozzá fórumokon, de ez NEM fórum.
Egyébként is bárki a válasza után írhatná a nevét, ha csak meg akarná valamelyikőjüket szívatni. Meg szeritnem így nehezebb is objektívan kezelni egy választ, ha már valakihez kötöm.
Ne haragudj, de ez egy fórum, csak plusz anonim lehetőséggel.
Miért akarod egyáltalán szabályozni a fórumot?
Az a fórum üzemeltetőjének illetve moderátorának a dolga.
Nem a tiéd, ezért nem fog sikerülni.
(Neked is lehetne azt mondani, hogy ha nem tetszik a rendszer, "menj máshová", vagy csinálj másikat.)
Az általában normális, természetes az, hogy az ember névvel ír....az a kivétel, ha ezt - kényszerűen - el akarja kerülni (pont erre való a plusz anonimitási lehetőség)
Az nem jobb ha mindenki, minden kérdésében, válaszában már kényszeressé válik......mert akkor kész a "bolondok háza" :))...mindenki vonulhatna pszichológushoz.
Szerintem lazíts. :)
(vagy gondold át: miért félsz a nevektől? mit ártanak neked?)
De elsősorban nyugi, lazíts, szerintem.
"Ne haragudj, de ez egy fórum, csak plusz anonim lehetőséggel."
- Nem, nem az. Láttam már épp elég fórumot, hogy megkülönböztessem tőlük.
"Miért akarod egyáltalán szabályozni a fórumot?
Az a fórum üzemeltetőjének illetve moderátorának a dolga."
- Olvastál bárhol is felszólítást a kérdésemben?
"(Neked is lehetne azt mondani, hogy ha nem tetszik a rendszer, "menj máshová", vagy csinálj másikat.)"
- Ez olyan óvodás szintű volt...
"Az általában normális, természetes az, hogy az ember névvel ír....az a kivétel, ha ezt - kényszerűen - el akarja kerülni (pont erre való a plusz anonimitási lehetőség)"
- Ezzel ellentétben a honlap többször is hangoztatja annak anonímitását. Nem tudom, hogy nem tűnt fel még ez neked...
"Az nem jobb ha mindenki, minden kérdésében, válaszában már kényszeressé válik......mert akkor kész a "bolondok háza" :))...mindenki vonulhatna pszichológushoz."
- Na, ez most eléggé zavaros volt. De erre is mondhatnám, hogy "ha nem testzik, nem kell mindig válaszolni..."
"Szerintem lazíts. :)"
- A kérdésem okozta feszültségedet ne rám vetísd. :) Én teljesen nyugodt vagyok, bármit is próbálsz belemagyarázni a kérdésembe.
"(vagy gondold át: miért félsz a nevektől? mit ártanak neked?)"
- Ez is kissé óvodás volt. De amúgy lásd előszö válaszomat, és ez igaz erre is: "De elsősorban nyugi, lazíts, szerintem."
Ha már az óvodánál tartunk,ott van egy tipikus jelenség.
A felnőttek mondanak valami szabályt. A gyerek meg büszkén körbehordozza, mint valami kincset és társaira erőlteti...ha ez nem megy azonnal, akkor meg Lehülyézi őket.
.... :)... végül is nem nagy baj, ki lehet nőni.
anonymus :))
"Ha már az óvodánál tartunk,ott van egy tipikus jelenség.
A felnőttek mondanak valami szabályt. A gyerek meg büszkén körbehordozza, mint valami kincset és társaira erőlteti...ha ez nem megy azonnal, akkor meg Lehülyézi őket."
- Na, ez annyira tipikus jelenség, hogy amíg óvodában voltam, sosem tapasztaltam. Már csak azt tudnám, hogy jön a kérdéshez, hiszen itt senkit nem hülyéztek le, senki nem erőltetett semmilyen szabályt a másikra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!