Hány éves korig szokás kislányként, majd később hány éves kortól szokás nőként utalni valakire?
Figyelt kérdés
Néha megzavar, hogy huszonévesek is lányt mondanak magukra, de például van egy ismerősöm, aki már 10 éves koruk óta nem mondja azt a lányaira, hogy "kislányok". Semmi komoly, csak elgondolkoztam a dolgon.2010. jan. 15. 19:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem: 2-16 kislány
17-22 lány, vagy fiatal lány
23-26 lány, vagy fiatal nő
27-től felfelé nő.
Ez csak az én véleményem. Nem biztos, hogy ezt mindenki így gondolja.
Az nem jelent semmit, ha egy szülő nem hív kislánynak egy 10 évest. Ez beállítottság kérdése.
Vannak olyan szülők, akik a felnőtt gyerekükről is így beszélnek, hogy kislányuknak, kisfiuknak nevezik őt.
29N
2/3 anonim válasza:
sztem
10 éves korig kislány
11-18-ig tini
19-felfelé felnőtt
de mindenki másképp mondja!!!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. tényleg elég máshogy látják, úgy néz ki ^^
2010. jan. 19. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!