Onda kérdése:
Szerintetek létezik LIBAZSÍR? Ha igen akkor Hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 18:19
1/3 anonim válasza:
Létezik, a liba levágásakor kell lefejteni.
2/3 anonim válasza:
Tudok egy nagyon jó receptet.
Nagyon egyszerű, nem kell hozzá sok minden.
Először is szükségünk van egy, vagy több szelet kenyérre.
Egy vajazókésse a libazsírból nagyjából egy púpos evőkanálnyit egyenletesen felhordunk a kenyér egyik oldalára. A másik oldalát nem célszerű megkenni, mert a mindkét felén zsíros kenyér sok kellemetlenséget okozhat.
Ízlés szerint sóval, őrölt borssal, tört csemegepaprikával fűszerezhetjük. Tálaláskor zöldhagymával, félbe vágott vöröshagymával, vagy akár lilahagymával is fokozhatjuk a gasztronómiai élvezeteket.
Mind megjelenésében, mind ízvilágában a magyaros konyha hangulatát jól visszaadja.
Jó étvágyat kívánunk!
3/3 anonim válasza:
a libazsírt a tehénszarban található L I B A vitaminokból állítják össze étolaj és lósperma keverékéből(ez adja a színét és az állagát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!