Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Ki fognak röhögni.

Mit csináljak? Ki fognak röhögni.

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Szeptemberben leszek 16. Szeptembertől az egész osztálynak lesz ilyen kötelező úszótanfolyam hetente. Az egyik gond, hogy nem tudok úszni, tök béna vagyok. A másik gond az, hogy nagyon kicsi a mellem, szinte semmi, és fürdőruhában úgy fogok kinézni mint egy ált. sulis alsós kislány. A többi 13 lány osztálytársamnak már nagy mellük van nekem meg semmi. Már sírhatnékom van előre, ki fognak röhögni ez biztos. Mit csinálhatnék? Nem merek előttük fürdőruhában lenni. Nem akarom, hogy az egész osztály rajtam röhögjön. :( :(
2014. aug. 14. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Viseld büszkén és ne érdekeljen a dolog.

Nekem pl. nagyon tetszenek az ilyen típusú lányok :)

2014. aug. 14. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fognak :)

16 vagyok, 170 cm, kis pocakos , kicsi mellu, uszas tudasom nulla.

Ezek igazak, es megis mindenkivel joban vagyok, sosem bantanak.

2014. aug. 14. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha beszól valaki mond meg neki, hogy neked még nőni fog a melled, de az ő agya ennél már soha nem lesz nagyobb :P

Amúgy az úszótanfolyam arra van, hogy megtanulj úszni. Nincs benne semmi, hogy nem tudsz. A melled miatt meg tényleg ne parázz. Nem lehet mindenkinek nagy, ráadásul még növésben vagy. Aki meg emiatt piszkál, az meg úgy fogyatékos ahogy van :)

2014. aug. 14. 23:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-) így jobb kedvem lett :-)
2014. aug. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!