Szerintetek ki fognak röhögni, hogy nem tudok úszni?
Figyelt kérdés
Jövőre gimibe megyek, és lesznek úszásóráim, de nem tudok úszni. Borzasztó lesz, hogy miattam kell majd sz.rakodni :( Egyáltalán mit csinálnak úszásórákon? Oké, úsznak, de gondolom mindenki tud :/
2013. jún. 28. 19:40
1/9 anonim válasza:
Hát tényleg elég érdekes lesz mert manapság azért a fiatalok 90%-a tud úszni de ne aggódj nem fogod feltartani az órát!Amúgy átlagban segédeszközökkel gyakoroltatják a vizen való fennmaradást!
2013. jún. 28. 19:58
2/9 anonim válasza:
Ha jövőre mész akkor gondolom szeptemberben kezded a sulit. Na szóval addig van időd szépen elmész usziba és megtanulsz nagyjából. Megnézel pár videót(alapokat) és gyakorlod egy közepes mélységű vízben és kész. :D Én is magamtól tanultam meg úszni próbáltam és egy idő után ment. Am. elég ciki tud lenni, hogy a lányok is tudnak úszni te meg nem. :D
2013. jún. 28. 20:09
3/9 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Meg miért kéne jobban úszni tudni a fiúknak?
2013. jún. 28. 20:15
4/9 anonim válasza:
Én nem röhöglek ki, én sem tudok :D Megvagyok nélküle
2013. jún. 28. 20:20
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igazából csak egy kis nyugtatásra vágytam, most elég ideges vagyok emiatt, de már jobb. Egyébként lány vagyok :) Apát megkértem, hogy vigyen el majd strandra (van valamerre egy jó kis strand, ahol a legutóbb alig voltak, de már több éve nem mentünk), de azt mondta, hogy nincs ideje (pedig van), meg hogy ezt hamarabb kellett volna, ő amikor 5 éves voltam, azt akarta, hogy versenyszerűen ússzak, de azt mondja nem akartam :D 5 évesen. Oké, mintha emlékeznék mit akartam akkor, meg mintha számítana. Mellesleg már ez előtt is meg akartam tanulni úszni, nagyon szeretnék tudni. Majd valószínűleg akkor elmegyek egyedül valahova és gyakorlom :/ :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!