Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szerintetek ki fognak röhögni,...

Szerintetek ki fognak röhögni, hogy nem tudok úszni?

Figyelt kérdés
Jövőre gimibe megyek, és lesznek úszásóráim, de nem tudok úszni. Borzasztó lesz, hogy miattam kell majd sz.rakodni :( Egyáltalán mit csinálnak úszásórákon? Oké, úsznak, de gondolom mindenki tud :/
2013. jún. 28. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát tényleg elég érdekes lesz mert manapság azért a fiatalok 90%-a tud úszni de ne aggódj nem fogod feltartani az órát!Amúgy átlagban segédeszközökkel gyakoroltatják a vizen való fennmaradást!
2013. jún. 28. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha jövőre mész akkor gondolom szeptemberben kezded a sulit. Na szóval addig van időd szépen elmész usziba és megtanulsz nagyjából. Megnézel pár videót(alapokat) és gyakorlod egy közepes mélységű vízben és kész. :D Én is magamtól tanultam meg úszni próbáltam és egy idő után ment. Am. elég ciki tud lenni, hogy a lányok is tudnak úszni te meg nem. :D
2013. jún. 28. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Meg miért kéne jobban úszni tudni a fiúknak?
2013. jún. 28. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem röhöglek ki, én sem tudok :D Megvagyok nélküle
2013. jún. 28. 20:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, igazából csak egy kis nyugtatásra vágytam, most elég ideges vagyok emiatt, de már jobb. Egyébként lány vagyok :) Apát megkértem, hogy vigyen el majd strandra (van valamerre egy jó kis strand, ahol a legutóbb alig voltak, de már több éve nem mentünk), de azt mondta, hogy nincs ideje (pedig van), meg hogy ezt hamarabb kellett volna, ő amikor 5 éves voltam, azt akarta, hogy versenyszerűen ússzak, de azt mondja nem akartam :D 5 évesen. Oké, mintha emlékeznék mit akartam akkor, meg mintha számítana. Mellesleg már ez előtt is meg akartam tanulni úszni, nagyon szeretnék tudni. Majd valószínűleg akkor elmegyek egyedül valahova és gyakorlom :/ :)

Még egyszer köszi.

2013. jún. 28. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
2013. jún. 28. 20:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Tanfolyamra sajnos nincs most pénzünk, úgy volt, hogy elmegyek, csak jött egy váratlan kiadás.
2013. jún. 28. 20:37
 8/9 MrPifta ***** válasza:

"Megnézel pár videót"

Könyvől nem lehet megtanulni kapálni. Bele kell ugrani a vízbe és úszni, nem videót nézni.

2013. jún. 29. 09:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, az egyik barátnőm megtanított úszni, amikor táboroztunk :) Még nem megy egészen jól, de legalább tudok :D Nem fogok égni :)
2013. júl. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!