Hogyan lehetek színész Amerikában?
Nem hiszem hogy komo.yan gondoltad ha ide írtad ki. Ehhez nem kell csak pár dolog. Nagyon könnyen meg lehet oldani. Én tudom hozzá a kulcsot. De nagyon sokan elkövetik azt a hibát hogy a nehezebbik utat választják. Ha tényleg színész akar lenni...
Elösször is: A külső. Nyugi! Láttam sztárok évkönyvét a suliban. Konkrétan voltak egész rondák is közülük.
aztán: Elszántság. Mert mondhat mindenki akármit. Ne itt keress választ erre a kérdésre. Hanem magadban.
Mit gondoltál? :D Mila Kunis Ukrajnában feltette ezt a kérdést bárkinek is? Vagy Emma Watson Franciaországból? Nina Dobrev Bulgáriából? Antonio Banderasnak is biztos mondták Spanyol szülei hogy hagyjon fel mindennel mert nem fog sikerülni. Vagy kérdezd meg Arnold Schwarzenegger haverunkat aki Ausztriából jutott valahová.
Nem hiszeünk benne mert elérhetetlennek látszik.
De ők is külföldiek voltak és még vannak is töben. Akik ráfeküdtek a dolgokra. Mert volt egy álmuk. A mai emberek félnek az álmoktól. Ne kérdezd őket. Ha szeretnéd, tervezd meg, hidd el, aztán alkosd meg. Ne hezitálj! Ők sem tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!