16. éves lány vagyok és színész szeretnék lenni! És Amerikában szeretnék elhelyezkedni. Nektek mi a véleményetek?
már általános óta színész szeretnék lenni, de azon töprengtem hogy mire elvégezném a színművészeti egyetemet 23 éve lennék és az már nem késő egy színészi karier felépítéséhet külföldön ?
Nektek mi a véleményetek ?
Elhatározod, hogy színész leszel - akkor kitanulod a mesterséget és kialakítod a művészi feladataidat. Hogy hol, azért az nem ilyen egyszerű. Ámerika.. persze, persze.
Akkor 23 a az év,ha sokat dolgozol és egyből felvesznek Ének, zene, tánc, mozgás, szövegmondás, versmondás - ezekkel készülj a nehéz felvételire.
Szerintem akkor legyél színésznő, ha itthon is el tudod képzelni az életedet.
Amerikában rengeteg jó színész van, sokkal jobb iskolák mint a Színművészeti Egyetem (bár nem lehúzni akarom), és hatalmas a verseny.
Egy magyar színésznő ott tű a szénakazalban.
Mégegyszer: csak akkor legyél színésznő, ha el tudod képzelni úgy az életedet, hogy mindig csak egy vidéki színházban játszol és soha nem kapsz főszerepet.
Több, mint ezer színész van Mo-n, kb. 50 az ismert. A többi éppen csak megél belőle.
Jelentkezz a brazzers.com -on
Sok sikert, és kitartást!
Színművészeti egyetemre nagyon nehéz bekerülni. Először azt tervezd hogy ide bekerülj, mert sokan 2 vagy 3. próbálkozásra tudtak csak.
"Ámerikáába szinész??" Kivancsukva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!