Kit keressek, ha színész akarok lenni?
1. Színjátszókörbe a suliba elmehetnél, ha tehetséges vagy akkor talán van tovább.
2. elmehetnél válogatásokra, ahol szintén felkarolják a tehetségeket.
Ne valakit, hanem lehetőséget keress, hogy megmutathasd magad. A többi majd jön magától.
Amatőröknek általában statisztáknak vannak castingok. Ott pénzért mindenkit regisztrálnak, aztán vagy hívnak, vagy nem.
Amatőr színjátszócsoportok szerintem minden művelődési házban működnek már, nézz körül nálatok. Biztos lehet csatlakozni.
Ha IGAZI színész akarsz lenni, akkor színművészeti egyetemet kell végezned.
Nem biztos, hogy amatőrként csak statisztának mehetsz pénzért. Nézd csak meg a tv-s felhívásokat, hogy ha szeretnél szerepelni jelentkezz. Kortól, nemtől végzettségtől függetlenül.
Ha ügyes vagy és beválogatnak, és ott meg tudod mutatni magad, akkor még az is lehet, hogy felfigyelnek rád.
1 A gyerek színészek sincsenek leszerződtetve
2 végzetség kell
3 kell mindenképen hogy meglegyen a gimnázium
4 utána és elmegyek valami sziniképző studióba pestre
5 mindenképpen kell végzetség stb az nélkül sajnos semmi nem értem hogy igy hogy semmi csak szinész akarok lenni NEM NEM értsétek meg kell Végzetség ja és ha egyáltalán van e szinészi képességed mondjuk játszottál már darabban bármilyen iskolán kivűL????Én igen 14 éves vagyok és igen főszerepet meg is kaptam de hagyjuk kell végzetség kell
Helyesírás is kellene, kedves Utolsó válaszoló...
Egyébként pedig "nincsenek leszerződtetve" - ez nem igaz. Szerződés nélkül a forgatási helyszín közelébe sem engednek senkit. Mindenkinek van szerződése, az utolsó takarítóig.
Egy név. Egyetlen.
Földessy Margit.
"Utolsó válaszoló a gyerek színész aki jelentkezik egy db-ra az nincs leszerzödtetve az nincs azok vannak akik elvégezték a főiskolát vagy valami studiót na azok le vannak szerződtetve.Különben is itt nem a helyesírás számit hanem a tartalom senkit se érdekel a hlyesíás nem azért kérdeznek az emberek hogy azt nézzék hogy vessző stb"
Jézusom, te szerencsétlen...
Megbízási- vagy munkaszerződése - az adott produkcióra - mindenkinek van.
Neked viszont eszed nincs sajnos, és ez az, ami nem is pótolható már ilyen korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!