Szeretnék színész lenni amerikában? Többi lent
13 éves vagyok
ha estleg vletlenül egy szinész olvasná nagyon megköszöném ha szervezne egy meghalgatást
hogy gyakorolhasam a színézkedést egyenlöre még azt kéne fejleszteni de amúgy jó vagyok már csak az angolt kell profin beszélni!!
Az egódból nem árt, ha visszaveszel. Csak mert leírta a véleményét az első válaszoló, nem tudom, miért lesz rögtön pancser és miért ad fel rögtön mindent.
Viszont szerintem nem érdemes feladni az álmainkat, akármilyen merészek is legyenek. Alap, hogy az angolt perfektül kell beszélned, szóval arra még nem késő ráfeküdni. Keress színjátszókört, vagy valami ilyen "klubot", ahol a színészkedést is gyakorolhatod. Aztán később lehet ötvözni a kettőt. :)
köszi
am nem tudtok valami klubot?
Esetlen vagy, már megbocsáss.
Otthon gyakorolgasd, utána gimnázium színjátszókör, és Magyarországon legyél nagy szinész!
Én is sok minden szeretnék lenni, nem így működik ez. Azért, mert színész akarsz lenni, attól még nem lesz tehetséged is hozzá. Jársz színjátszó szakkörökre most, később pedig menj el művészeti szakközépbe, aztán színművészeti egyetemre.
Csak ha nincsen hozzá tehetséged, vagy nincsen ismeretséged, akkor jól meg fogod szívni, mert gáz lesz az iskola után, ha nem tudsz hova menni dolgozni, és amiatt aggódj, hogy egyáltalán tudj hol lakni, meg esetleg enni valamit.
Én nem kívánok sok szerencsét, mert a stílusod alapján egy kis paraszt vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!