Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem mernek egyes felhasz...

Miért nem mernek egyes felhasználók ráírni a másikra?

Figyelt kérdés

Több helyen is olvastam, hogy nem ismeri, szimpatikusak a válaszai, de még nem írt rá.

Furák az emberek, nem? :)

2014. aug. 4. 20:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én ráírok aki szimatikus de eltart egy darabig amíg ezt megteszem:)

Nem úgy vettem eddig észre,hogy nem mernek:)

2014. aug. 4. 20:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Én már elég öreg és gátlástalan vagyok ahhoz, hogy ráírjak bárkire, aki megfogott valamivel. Rengeteget levelezek itt, volt és van is olyan, aki miatt megéri ;)
2014. aug. 4. 20:48
 23/25 anonim ***** válasza:
Most mindjárt ráírok valakire ^^ott fent ;)
2014. aug. 4. 20:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy sok bátor felhasználó is van, aki mer írni, mert négy hónap alatt 42 oldalnyi privát üzenetem gyűlt össze úgy, hogy töröltem is belőlük.

Mondjuk van, akitől már vagy 8-10 oldalnyi, van, akitól összesen 1-2 üzenet, de közel százan írtak különböző motivációból, (és csak jóval kevesebb, mint a fele ismerkedési szándékkal) és nem csak bátrak voltak köztük, hanem finoman szólva vakmerők is. :-)

Én is szoktam másnak írni, ha tetszik a hozzászólása, vagy kérdezni szeretnék valamit, és vannak néhányan, akikkel többé-kevésbé rendszeres üzenetváltás lett a dologból, főleg azokkal, akiknek csípem a humorát.

2014. aug. 6. 00:16
 25/25 anonim ***** válasza:

Szeretek ráírni másokra, ha megfog valami a válaszukban, vagy az adott válasszal kapcsolatban van valami kérdésem, ami az eredeti témától elüt és nem szeretnék off-olni.

Régebben volt amikor egy illető félreértette hogy miért írok neki, ez kissé akkor visszavette a kedvemet, mert nem szeretnék zavarni, elég fura volt a hozzáállása...

Nagyon jó hogy lehet beszélgetni itt, sok segítőkész ember van, aki pl. szakmailag segít a hozzáfordulóknak szabadidejét feláldozva...

2014. aug. 6. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!