Miért nem mernek egyes felhasználók ráírni a másikra?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy nem ismeri, szimpatikusak a válaszai, de még nem írt rá.
Furák az emberek, nem? :)
2014. aug. 4. 20:10
11/25 anonim válasza:
Az ilyenek nem tudom hogy ismerkednek élőben, ha még itt sem mernek ráírni a másikra.
12/25 anonim válasza:
Passzolom. Nekem nem volt ilyen problémám, mert ritkán járok fel és annál is ritkábban levelezek. Egyébként pont ez az előnye a honlapnak, hogy anonim, így akár anyáddal is levelezhetsz :)
13/25 anonim válasza:
Én nem félek soha senkitől, muhaha :).
14/25 anonim válasza:
Nekem van egy jó módszerem: nem írok rá senkire, így nincs mitől "félnem".
:)
15/25 anonim válasza:
Bárkire rá merek írni. Mások viszont nem mernek rám szerintem.:DD
16/25 anonim válasza:
Ha valakiben a válasza alapján megfog valami, akkor ráírok, de ez ritka.
Mr. BDSM, nem mindegy, hogy nem mernek vagy nem akarnak...nagyon nem mindegy. :P
17/25 Láttál már,de mégse :) válasza:
Őzike
+1
Amúgy szerintem egyáltalán nem gáz dolog valakire ráírni,csak általában megelőz a másik és ez kényelmesebb.
18/25 anonim válasza:
Nem érzek késztetést arra, hogy beszélgetést kezdeményezzek azokkal akik szimpatikusak.
19/25 anonim válasza:
Ritkán, de azért én is ráírok emberekre. Mondjuk gyakoribb, hogy Ők írnak rám.
20/25 anonim válasza:
Nekem nehezemre esik írni, mert nem tartom magam annyira nagy koponyának, hogy csak úgy nekiálljak egy ilyennek.
Próbálok pozitív lenni, de amúgy is nyakig vagyok a sz@rban és senki más hangulatát nem szeretném elrontani.
És azt se szeretném, ha kioktatással az én maradék életkedvemet is elvennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!