Corvinus közgáz gólyatábor - mi az a két font mozák?
Valaki elmondhatná, hogy nagy fszág hogy "GT-ben majd megtudod :D" mert az után se mondták meg, mert ugye ez mekkora visszatérő, óriási poén még mindig az öcsisektől, hogy mondják ezt a süket dumát. Azóta kijártam a szakot, az eggyel fölöttem járó isntruktorok közül még mindig vergődnek, változtak az idők. Egy volt öcsis is azt mondta, hogy nem tud róla sokat, szóval nemhogy a gólyák, de ők se tudják hogy mit akarnak ezzel. Csak azt, hogy évtizedes hagyománya van annak, hogy kérik a mozákot, amiről nem tudják, hogy micsoda. Ennyi. Tehát fölösleges sokat gondolkodni rajta. És ezek alapján az összes olyan szöveg, hogy "van jelentése", meg "valaki már hozott egyszer" mind süket duma.
B*zmeg, konkrétan egy öcsis se tudja, hogy ez jelentett-e valaha valamit, csak azt tudják hogy ilyeneket kell mondani, mint amit a mostani válaszolók is, biztos ők is büszke öcsisek :D
Eddig nem volt ez leírva a neten, most itt van. Szerintem nem robban fel a világ tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!