Lesz ebben az évben gólyatábor a Pannon egyetemen? Esetleg aki volt már letudná írni hogy milyen, mennyire szivatós?
Figyelt kérdés
Arra is kíváncsi vagyok hol szokták rendezni, mert pl. anno nővéremnek Egerben volt.2014. júl. 30. 15:23
1/17 anonim válasza:
Szia! Facebookon van egy csoport, Pannon egyetem gólyák 2014 vagy hasonló névvel, ebbe csatlakozz és oda írnak róla, ha minden igaz aug.8-ra derül ki pontosabban, hogy mi lesz és aug. 15-ig lehet jelenkezni. Személyes élményem nincs, én is csak most leszek gólya :)
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segítettél :) Te már kaptál levelet az egyetemtől?
2014. júl. 30. 22:52
3/17 anonim válasza:
Nem, még nem kaptam, de már várom :)
4/17 anonim válasza:
Idén sajnos nem lesz GT, viszont lesznek elsős napok a regisztrációs héten. Bővebb infót majd levélben kaptok!
5/17 anonim válasza:
Szeptember elején lesz valamikor
6/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha nem lesz. Köszi a válaszokat.
2014. júl. 31. 16:57
7/17 anonim válasza:
Aug.8-ra úgyis kiderül pontosan mi és hol lesz, azt már simán ki lehet várni. Amúgy melyik karra mész?
8/17 A kérdező kommentje:
GTK- Turizmus és vendéglátás. Te?
2014. júl. 31. 18:10
10/17 A kérdező kommentje:
Na itt a levél a kolis jelentkezésről véégre! :D Már csak a sulitól kellene kapni nem?? Hogy hivatalosan is felvettek.
2014. aug. 1. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!